Gewoon Hazes Zaandam                                    
                                 
Feest 2.0 !!!!!

Op Zaterdag 20 Jaunari 2018 vieren we ons driejarig bestaan van het Gewoon Hazes Koor. En net als afgelopen jaar doen we dat in Partycenter Las Vegas in Zaandam. Uiteraard treden er op dit feest weer talloze artiesten op. Zet deze datum alvast in uw agenda en houd deze website in de gaten voor meer informatie. U kunt hier al kaarten reserveren


Seizoen 2017/2018

Maandag 4 September starten de wekelijkse repetities weer in Partycenter Las Vegas, vanaf 19.00 uur zijn de deuren geopend en bent u vrij om te komen kijken en luisteren, de bar is uiteraard gewoon open voor belangstellende. Mocht u mee willen zingen dan kunt u dat ter plaatste aangeven of het aanmeldingsformulier hier op de website invullen.

FEEST Las Vegas 21 Januari 2017.

Filmpje!Feest in Las Vegas !

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!UITVERKOCHT !!!!!!!!!!!!
Nieuwe sponsor  van het koor O.Jurriaans.


Menistenerf Zaandam.Koelplan nieuwe Sponsor

We hebben Koelplan mogen toevoegen aan het rijtje sponsors van ons koor. Zij zijn vanaf nu ook te vinden met een advertentie in ons Magazine , Facebook en op de Website.

Wilt u ook sponsor worden van Gewoon Hazes , bel dan Joshua 06-41946978 Gewoon Hazes Jassen! 

 

Na het aanbieden van de prachtige polo's kwam onze gulle gever afgelopen week met de mededeling dat het koor ook in prachtige jasjes word gestoken door deze personen.

Natuurlijk zijn wij heel erg dankbaar voor deze gift !

We zullen vol trots deze zwarte Jacks met witte Gewoon Hazes opdruk dragen.

Deze mensen willen graag anoniem blijven en dat respecteren wij.